2 Maniak: Jenže SE jsou velice žádané zboží
2 Maniak: Jenže SE jsou velice žádané zboží, a proto se vyplatí do nich dát Live, a Samsung? Ten telefon o kterém píšeš třeba já ani neznám... 2 ales76: Lidé z vedení si hlavně musí uvědomit jací jsou Češi - že jsou ochotni zaplatit i pár set navíc jen proto, aby dostali něco zdarma... Ve VF se teď pracuje na akcích pro stávající zákazníky, ale vedení chce vidět alespoň nějaké výsledky - třeba snížení odchodů zákazníků. Takže počáteční fáze je nenákladový věrnostní program - viz sms zdarma jen do vlastní sítě... Pokud bude znát, že je to potřeba, bude se s tím dělat víc. Každopádně od příštího roku na tom budou stávající zákazníci rozhodně líp... 2 Fíla: Nevím kolik má VF zákazníků. Neptal jsem se nikoho na to, ale je fakt že mně to zajímá. 3mil zákazníků reálné příští rok nejspíš nejsou. Chci se zabývat hlavně tím, jak pasivní zákazníky přinutit přejít k VF. VF má totiž spoustu zákazníků, kteří si umí spočítat kolik platí, chtějí mít přehled nad výdaji, a dost dobře se orientují i mezi službami ostatních opů. Jakmile zjistí že konkurence může být levnější, celkem brzy utečou... Přemýšlíme, jak zaútočit na nejcennější zákazníky - a to jsou Ti, kteří ani neví jaký mají tarif, vůbec je to nezajímá a jen si nejčastěji dobíjejí ten svůj kredit... Přecházet se jim nechce, operátora neotravují žádnými dotazy a jsou spokojení že vůbec nějaký telefon mají. Docela by jste se divili, kolik se najde zákazníku klasické VF karty kterým se ani nechce volat operátorovi kvůli přechodu na Divokou kartu. Přestože moc dobře ví, že by ušetřili... Proto se taky automaticky nepřevádělo VF karty na divoké, protože by byl op sám proti sobě...
Naposledy oživil Anonymous v pát 27. zář 2013 9:08:39
|