Přidám jeden zajímavý můj postřeh
Přidám jeden zajímavý můj postřeh, přihodilo se to v době, kdy ještě fungoval Kamarád do všech sítí a Kamarád do Vodafone + pevnou. Rozdíl v ceně těchto vychytávek 200Kč. Nejprve jsem používal Kamarády do Vodafone, jedno číslo Vodafone + jedno číslo pevná, paráda, měsíčně 225Kč. Jenže později se situace změnila a potřeboval jsem tam přidat dvě čísla z cizé sítě, provedl jsem zrušení Kamarádů do Vodafone a aktivoval Kamarády do všech sítí, kam jsem přenesl z původního Kamaráda to jedno číslo Vodafone a jedno číslo Pevné + dvě z cizé sítě. A co se nestalo, Kamarád do Vodafone se nezrušil, zůstali tam oba a nešlo ten jeden zrušit, takže jsem platil oba dva Kamarády s tysamými přenesenými čísly, to dávalo 225Kč + 485Kč, celkem Kamaráda 4 čísla do všech sítí za nádherných 710Kč. Systém to prostě dovolil a umožnil systémové okradení zákazníka. Nakonec se mi to podařilo ihned vyřešit s operátorem, že je to nedokonalost systému. Nejde mít v obou Kamarádech shodná tel. čísla. Tato Vodafonská nedokonalost je už dávno v dějinách. Dnes těžko soudit jestli by se to v dněšní době povedlo pro dobro zákazníka úspěšně vyřešit, doba je asi jiná a operátor by to vzal tak, že to tak je a víc by se s vámi nebavil.
Naposledy oživil Anonymous v čtv 26. zář 2013 4:10:58
|